ručna-stretch-1170x500.jpg

STRETCH FOLIJA

Stretch folija je najefikasniji i sigurno najbolji proizvod za pakovanje proizvoda i omotavanje paleta. Koristi se za osiguranje proizvoda pri transportu, za zaštitu od vanjskih uticaja, i svega pratećeg što podrazumijeva skladištenje proizvoda, ili prenošenje, odnosno transport proizvoda sa tačke A na tačku B.


Ručna stretch folija:

Za ručno pakovanje proizvoda ili paleta, koristi se u težinama od 3kg ili 5kg, a po zahtjevu kupca i po vanstandardnim dimenzijama.
Corona Pack d.o.o. daje kupcima mogućnost premotavanja na hilzne/papirne rolne različite težine, precnika i duzine. Za ručno omotavanje se koristi uglavnom standardna 23my stretch folija, ali trenutno je sve popularnija i folija manje debljina sa vrhunskim karakteristikama čvrstoće koja podrazumijeva velike uštede.

 

 

 

 

 

 


Mašinska stretch folija:

Mašinska stretch folija se koristi za mašinsko omotavanje proizvoda ili paleta. Odgovara za poluatomatske i potpuno automatske mašine. U ponudi imamo debljine od 11 do 35 mikrona, i svaka ima svoju namjenu. U mogućnosti smo ponuditi mašinske stretch folije vrhunskih karakteristika koje omogućavaju velike uštede sa pravilnim korištenjem, folije sa manjom mikronažom za posebne namjene sa predistezanjima od 150% do 300%. Birajte standard, power i superpower kvalitetu, ovisno u mogućnostima vaše mašine.

 

 

 

 


Jumbo stretch folija:

Nudimo i jumbo stretch foliju za partnere koji se bave sličnim poslom, uz kvalitetnu podršku i obuku. Težina jumbo stretch folije po zahtjevu od 50 kg do 60 kg, sa debljinama folije od 11 do 35 mikrona.

 

 

 

 

 

 


Mini stretch folija:

Mini stretch folija se koristi u nepristupačnim pakovanjima kada ručna stretch folija nije najbolji izbor.

Mini stretch foliju nudimo u sirinama 100mm, 125mm, i 250mm.

 

 

 

 

 


Bijela i Crna stretch folija :

 U ponudi imamo i crne stretch folije za ručno pakovanje, kada želite da “sakrijete” svoj proizvod.

Također po upitu radimo stretch foliju i u bijeloj boji.

    Kategorija:

    STRETCH FOLIJA

    Datum objave:

    15/11/2020